Razlozi za pridruženje CROALA zajednici Od sada sve na jednom mjestu

1 Jedinstvena izloženost Vašeg poslovanja

Pridruženjem našoj platformi omogućavate Vašem poslovanju niz novih potencijalnih klijenata, posjetitelja i prijatelja hrvatskog podrijetla. Ujedinimo hrvatsko poduzetništvo i poslovanje diljem svijeta, jer puno dobrih priča je u najavi.

2 Poboljšava Google rangiranje

Google konstantno provjerava prisutnost Vašeg poslovanja na internetu, te ovime dobivate mogućnost dodatnog predstavljanja i spomena Vašeg imena, a Google Vas zauzvrat prepoznaje kao relevantnog igrača na internet prostoru.

3 Korisnije nego Vaša web stranica

Nemojte se uvrijediti, ali web prostor na CROALI će vrlo vjerovatno učiniti više za Vaše poslovanje nego web stranica Vašeg poduzeća.

4 Mi smo Vaš marketing

Vjerojatno ste se pitali koje marketinške aktivnosti primijeniti da netko sazna za Vaše poslovanje. Od sada više ne trošite energiju na takvo što, prepustite da to CROALA obavlja umjesto Vas.

5 Vi ste vlasnici Vašeg prezentacijskog prostora

To znači da možete uređivati vaš prezentacijski prostor kada i kako želite. Visokokvalitetne slike, posebne ponude i detaljan opis su za preporuku, a tu smo i mi da Vam pomognemo.

6 U 21. stoljeću internet je sve

Preko 80% svih poslovnih kontakata u svijetu ostvaruje se putem interneta. Dodatna izloženost na našoj jedinstvenoj poslovnoj platformi u tome vam zasigurno neće odnemoći.

;

Rastimo zajedno - pridružite nam se još danas

Prva platforma za povezivanje hrvatskog poslovanja u svijetu