Što je Croala?

Croala je moderna poslovna i društvena platforma koja povezuje pravne i fizičke osobe u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i hrvatskoj dijaspori. Pružamo Vam mogućnost da osnažite svoje poslovno djelovanje te na brz i efikasan način dođete do željenih informacija i poslovnih kontakata.

Na vama je samo da se dobro predstavite, a mi ćemo uz vas iz dana u dan rasti, te ćemo tako povećati i eksponiranost vašeg poslovanja.

Svjedoci smo kako se u medijima ali i u svakodnevnom razgovoru često naglašava potreba gospodarskog povezivanja Hrvata diljem svijeta. Odlučili smo iskoristiti znanje i iskustvo kojim raspolažemo, te smo kreirali platformu koja će istinski pružiti svim gospodarskim subjektima relevantne kontakte i informacije te slobodu predstavljanja na najbolji način.

KOJE SU KORISTI ZA NAŠE KORISNIKE?

Koristi koje možete očekivati, bilo direktno ili indirektno, mogu se opisati sljedećim primjerom:

Bavite izradom suvenira sa hrvatskom simbolikom, a uvijek vam je želja bila da svoje proizvode predstavite i Hrvatima izvan matične domovine. Načina nema mnogo, jedini alati su društvene mreže i proučavanje kontakata po tražilicama, ali to zasigurno iziskuje velike financijske i vremenske resurse.

Tu nastupa Croala, koja će svoj glas proširiti s vremenom tako daleko da će vaš profil biti pravi mali izlog cijeloj hrvatskoj zajednici u svijetu. Dajte nam priliku.

S druge strane imamo sljedeći primjer. Kao turist ste se našli u dalekom Čileu, boravit ćete tamo neko duže razdoblje, te ste dobili ideju kako bi bilo dobro povezati se s našim ljudima i zajednicom koja tamo uspješno datira od prve polovice 19. Stoljeća. Rado biste s nekim razmijenili osobne i poslovne kontakte, posjetili neki hrvatski kulturni centar i slično. Ali kako pronaći takove osobe i mjesta? Odgovor će biti ponuđen na Croali.

Na Croali pronađite sve što vas zanima, poput naših najbližih restorana i barova ili pak smještaja, prijevoza i mnoštvo drugih korisnih stvari. Ukoliko ste poduzetnik, upisom svog poduzeća promovirajte proizvode ili usluge koje pružate kroz fotografije, akcije, posebne ponude i slično. Informirajte svoje korisnike

Također, Croala je idealna za poduzetnike koji nemaju vlastitu web stranicu ili koji nisu zadovoljni postojećom, jer će s našim paketima dobiti dio online prostora na kojem mogu predstaviti svoju ponudu te usluge koje pružaju. Uz osnovno online oglašavanje, uz nas ćete dobiti i puno širu uslugu, kojom će kontakt s klijentima biti lako ostvariv.

Ukratko – prednosti Croala platforme su: 

1 = Bolja vidljivost na Google tražilici

2 = Povezivanje sa tisućama potencijalnih klijenata i poslovnih partnera hrvatskog predznaka

3 = Olakšana komunikacija i pregled svih kontakata

4 = Jedinstvena poslovna platforma hrvatskih poduzeća - pomozite nam ujediniti hrvatsko

poduzetništvo i garantiramo da ćete biti sudionici mnogih dobrih priča

Tagirajte nas na društvenim mrežama koristeći #croalapartners
Rastimo zajedno - pridružite nam se još danas

Prva platforma za povezivanje hrvatskog poslovanja u svijetu