Želimo vam sretnu i uspješnu godinu


Cjelokupni tim CROALE Vam želi uspješnu i sretnu Novu godinu, kako na privatnom tako i na poslovnom planu!

Mi možemo reći da je i godina iza nas bila poprilično uspješna. Naime, nakon nekoliko mjeseci predanog rada i truda uspjeli smo ostvariti zacrtani cilj te smo "pustili" u pogon prvu poslovnu platformu koja ujedinjuje hrvatsko poduzetništvo diljem svijeta. Vjerujemo da će 2019. biti godina u kojoj ćemo se afirmirati kao web mjesto koje će biti nezaobilazno za sve željne pozitivnih, korisnih tekstova i informacija.

Još jednom zahvaljujemo svima koji su prepoznali naš rad i koji su svojim učlanjenjem dali doprinos našem razvoju. Isto tako pozivamo i sve ostale da kreiraju svoj profil na našem webu te se na taj način predstave ciljanoj publici.

Vaša Croala
Ne propustite priliku da budete dijelom jedinstvene hrvatske poduzetničke zajednice. Priključite se još danas besplatno.Želim se priključiti

Sve do sada niste imali internet platformu koja okuplja i povezuje one Hrvate u svijetu koji na bilo kakav način spadaju u rubriku poduzetnika. Pretočite to u svoju korist i priključite nam se još danas, i to besplatno.